NIEUWE OUDERS

Wij hopen dat de website u een eerste indruk geeft van onze school. U kunt veel informatie over onze school vinden in de schoolgids. (Voor de schoolgids klik hier).

Echt sfeer proeven? Dat kan natuurlijk alleen wanneer u een bezoekje brengt aan onze school. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek, dan kunt u contact opnemen met onze directeur Leonoor Sleijser. Dit kan telefonisch: 0172-589766 of per email: l.sleijser@wijdevenen.nl

Wij vinden het belangrijk dat ouders een goed beeld van de school hebben voordat een kind wordt aangemeld. En andersom: wij vinden het belangrijk dat we ouders én kind kennen voor de aanmelding. Daarom is een kennismakingsgesprek bij ons vanzelfsprekend!

Het aanmeldingsformulier vindt u hier op onze site.  Het ingevulde formulier kunt u mailen naar l.sleijser@wijdevenen.nl inleveren op school of sturen per post. U ontvangt hiervan een bevestiging per mail.