NIEUWE OUDERS

Wij hopen dat de website u een eerste indruk geeft van onze school. U kunt veel informatie over onze school vinden in de schoolgids.

Echt sfeer proeven dat kan natuurlijk alleen wanneer u een bezoekje brengt aan onze school. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek dan kunt u contact opnemen met onze directeur Leonoor Sleijser. Dit kan telefonisch: 0172- 589766 of per email: l.sleijser@wijdevenen.nl

Wij vinden het belangrijk dat ouders een goed beeld van de school hebben voordat een kind wordt aangemeld. En andersom: wij vinden het belangrijk dat we ouders én kind kennen voor de aanmelding. Daarom is een kennismakingsgesprek bij ons vanzelfsprekend.

Wilt u kennis maken, sfeer proeven of gewoon een vrijblijvend gesprek?
U kunt altijd een afspraak maken met Leonoor Sleijser (directeur)  via l.sleijser@wijdevenen.nl

Open dag
De drie basisscholen in Hazerswoude-Dorp organiseren ieder jaar gezamenlijk een open dag. Ouders die een school willen kiezen voor hun kind krijgen dan de kans om scholen van binnen te bekijken en om vragen te stellen. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om een fysieke open dag te organiseren. Daarom bent u dit jaar van harte welkom op onze online open dag via Teams.

Er zijn op 28 april 2021 twee momenten waarop u kunt kennismaken met de Johannes Post:
Ronde 1: 9.00 tot 9.30 uur
Ronde 2: 10.00 tot 10.30 uur

We ontvangen u graag in een van deze rondes, waarin we starten met een korte film en aansluitend een toelichting door onze directeur Leonoor Sleijser. We sluiten af met een vragenkwartiertje waarin uw vragen beantwoord worden door onze directeur.

U kunt deelnemen aan deze online open dag door op onderstaande button te klikken. U wordt dan doorgestuurd naar een formulier waar u uw naam, e-mailadres en tijdvak kunt aangeven. U ontvangt dan een link met de uitnodiging voor Teams.

Graag tot ziens op 28 april!

Voor aanmelden kunt u via deze link het inschrijfformulier downloaden.