Hier komt onze teamfoto, nadat de schoolfotograaf is geweest.

Dit schooljaar bestaat het team van PCB Johannes Post uit:
groep 1-2 juf Astrid, (maandag, dinsdag, woensdag (om de week) juf Anjo, (woensdag om de week, donderdag, vrijdagochtend
groep 3    juf Nicoline, (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (bijna om de week) juf Sabine, (donderdag om de week, vrijdagochtend
groep 4-5 meester Marc (tijdelijk vanuit het RTC, maandag, dinsdag) juf Sanne (woensdag, donderdag, vrijdag)
groep 6-7 juf Nicoline Matze (maandag, dinsdag, woensdag om de week
juf Thara (woensdag)
juf Marijke (woensdag om de week, donderdag, vrijdag)
groep 8 juf Thamar (de hele week)
meester Harm geeft op maandagmiddag en vrijdagmiddag bewegingsonderwijs aan groep 3 tot en met 8
juf Sija is onderwijsassistent, zij werkt in verschillende groepen en op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdag en vrijdagochtend
juf Carla is intern begeleider van de school, zij werkt op afwisselend op dinsdag, woensdag of donderdag.
juf Thamar is onze i-Coach, zij begeleidt het team bij de inzet van digitale middelen
juf Sanne is onze plusleerkracht, dit is dinsdag om de week
juf Astrid is onze leescoördinator
juf Thara werkt extra voor de planbare vervanging. Zij komt bijvoorbeeld lesgeven, wanneer er groepsbesprekingen, collegiale consultaties enzovoorts zijn.

Meneer Ali komt al vele jaren iedere maandagochtend, vrijwillig helpen bij conciërge taken.
Mevrouw Nicky, is onze administratief medewerkster, zij komt iedere donderdagmiddag op de JP.

juf Conjo is onze directeur, aanwezig op maandag, dinsdag, (soms op woensdag) en donderdag.